Anglès

Les proves de nivell per a nous alumnes a partir de 3r de Primària es duran a terme el mes de setembre.
Els grups seran per nivells amb un mínim de 10 alumnes.

Durada del curs: d’octubre a juny
Cobrament en dos terminis: octubre i febrer

GRUP DIES HORARI COST ANUAL INSCRIPCIÓ
Ed. Infantil dimecres 16:30 a 17:45h 540 € Inscripcions del 12 al 25 de setembre de 2018
Ed. Primària
(1r a 6è)
dimarts i dijous 12:30 a 13:45h 1.020 €

 

EARLY YEARS PLUS (de 3 a 5 anys)
A través d’un joc estructurat i una combinació d’activitats, històries, cançons, moviment i manualitats, aconseguim crear un ambient sensorial i d’exploració perquè el teu fill/a es diverteixi i aprengui anglès de manera natural i sense adonar-se’n.
Gràcies a l’UK Foundation Stage Curriculum i al mètode Phonics en els que està basada el nostre ensenyament d’anglès per a nens d’infantil, el teu fill/a aprendrà anglès amb la millor pronunciació a través d’unes classes plenes de dinamisme.

PRIMARY PLUS (de 6 a 11 anys)
Descobreix Primary Plus!
Amb els nostres nous cursos d’anglès per a nens de 6 a 11 anys, el teu fill/a desenvoluparà la capacitat de comunicar-se en anglès sense dificultat i adquirirà competències essencials que l’ajudaran a seguir millorant a mesura que va complint anys.
A través d’activitats com jocs, projectes, cançons o petites obres de teatre, aconseguim que pugui expressar-se en anglès amb claredat a la vegada que referma la seva pronunciació. Se sentirà protagonista del seu aprenentatge i se’n sortirà amb confiança en un entorn on es parla exclusivament anglès.

NORMATIVA

  • Les places de cada activitat són limitades i s’assignaran per estricte ordre d’inscripció fins a completar els grups ofertats. En cas de no arribar al grup mínim, no es realitzarà l’activitat i es retornarà l’import de la inscripció.
  • El període d’inscripció és des de l’1 de juny al 15 de juliol de 2018.
  • El pagament serà per domiciliació bancària, en els terminis indicats per a cada activitat.
  • En cas de baixa, s’haurà de comunicar per correu electrònic. Un cop iniciat el curs, no es reembossarà la quota abonada.