Lema del curs


Home » El col·legi » Els nostres valors » Lema del curs

El nostre projecte educatiu es fonamenta en el nostre ideari i els principis de la Congregació del Sagrat Cor arreu del món. Al Sagrat Cor Sarrià però, aprofundim en aquests principis treballant-los de forma transversal mitjançant un lema diferent per a cada curs.

El LEMA d’aquest curs és “IMPULSA”. Pretén motivar-nos a l’hora d’emprendre nous projectes, tenir iniciativa, treballar amb entusiasme i comprometre’ns amb allò que fem. El símbol gràfic és un arbre ben arrelat al terra i que estén les seves branques i va acompanyat d’una frase de Juan Ramon Jiménez, Premi Nobel de Literatura: “Posa arrels a les teves ales i ales a les teves arrels”. Així hem d’aprofitar tot el que tenim, la nostra herència cultural, els valors que ens han transmès els nostres grans i la nostra experiència i créixer, posar imaginació, desenvolupar els nostres somnis i projectes, però sempre mantenint les nostres arrels.

El col.legi reuneix un miler de persones a l’acte “Impulsa” que aborda els canvis educatius que porta a terme per preparar els seus alumnes per afrontar el futur.

El camp de futbol del col.legi Sagrat Cor Sarrià, va ser l’escenari escollit per acollir aquest dijous l’acte “Impulsa”, un esdeveniment que va servir per compartir amb les famílies d’alumnes, exalumnes, professorat i personal no docent la transformació educativa que està portant a terme per formar els ciutadans del segle XXI.

La trobada, presentada pel periodista Rafa Vilasanjuán i l’alumna de 5è de primària Míriam Mayoz, va comptar amb l’assistència de personalitats com Enric Puig, secretari general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, representants d’Inspecció educativa, membres de la Fundació Nexe i diferents empresaris i col.laboradors del col.legi, com la Fundación Ricardo Fisas.

Pots veure la noticia publicada a La Vanguardia aquí .